JOEL CORRY

30/06/2024

00:00 часот

MAIN STAGE

JOEL CORRY британскиот хит – мејкер ни доаѓа да ја донесе електро – поп енергијата на #ДФестивал14 👾
Corry со својот хит ,,Head & Heart” во соработка со MNEK во 2020 година се наоѓа на првото место на британската топ листа со четири билиони стримови. Соработува и со артисти како Charli XCX, Becky Hill, RAYE, Tom Grennan и Mabel 🔥🦋🌟