HOT SINCE 82

29/06/2024

01:30 часот

MAIN STAGE

Hot Since 82 ни доаѓа на #ДФестивал14 🔥
Од Coachella до Glastonbury, од клубот Fabric во Лондон до клубот Pacha на Ибица, за прв пат во Македонија, едно од најмоќните имиња на електро сцената HOT SINCE 82 ни доаѓа директно на главната бина на четиринаесетиот Д Фестивал! 🏝️❤️‍🔥