FOLTIN

Официјален сајт

MOSQUITO STAGE

Со Foltin спремни да уловиме Д Фестивалско зајдисонце на #MosquitoStage 🌅
,,Кој може да расипе еден ваков ден” кога додаваме на фестивалската магија еден ваков бенд! Се гледаме и пееме заедно со Фолтин на #ДФестивал14 🌞