DJ FLOODER

Официјален сајт

29/06/2024

01:00 часот

MAIN STAGE

Најдобриот од најдобрите, DJ Flooder ни доаѓа да ја загрее атмосферата на главната сцена на Д ФЕСТИВАЛ 14 ⭐️🎈
Еден од највлијателните ДЈ-и на македонската клубска сцена, спремен да ве разигра како никогаш до сега! #LoveSpreads 🪩