DJ CHVARE

Официјален сајт

LAKE AWAKE STAGE

ХИП ХОП ДАМИ И ГОСПОДА дали сте спремни за најлудата хип хоп вечер на #ДФестивал14? 🪄

Задолжени за најдобрите street style ритмови на #LakeAwake сцената ги најавуваме единствените ДЈ Страјк, ДЈ Гоце И ДЈ Чваре 💥💥💥

🎙️ Преку 50+1 година постоење и сѐ уште во урнебесната игра на хип хоп-от!