DEBORAH DE LUCA

28/06/2024

02:00 часот

MAIN STAGE

DEBORAH DE LUCA за прв пат ни доаѓа на #ДФестивал14 💥

Најомилената техно ѕвездa, Deborah De Luca се спрема да го освои Д Фестивалскиот #MainStage 🪩
Со своите сетови на Cerclе, наполитанскиот стадион Maradona, сет снимен од најпрестижниот глобален магазин Mixmag достигнува повеќе од 30 милиони прегледи на YouTube ✨

Врзете ги патиките, се гледаме на подиум 👯‍♀️