CRUEL

Официјален сајт

MOST & SMOOTH STAGE

CRUEL е бенд од Скопје кој се залага за љубовта, мирот, рокенролот, почитта, човечноста и слободата! 🤘🏼

Тие со својот албум ,,Подобар свет” се спремаат да ни ја донесат најдобрата рокенрол атмосфера на #ДФестивал14 🎸