CRNO SOBRANIE

Официјален сајт

MOST & SMOOTH STAGE

ЦРНО СОБРАНИЕ директно од скопската гимназија ,,Никола Карев” ни доаѓаат на #ДФестивал14 🎈

ЦРНО СОБРАНИЕ со својата авторска музика експериментираат и истражуваат нови звуци, а за овој Д Фестивал ни спремаат неверојатен настап на #SmoothStage 📢