BON PRASKIZA

LAKE AWAKE STAGE

Еден и единствен, Бон Праскиза или Кицо Праската или Chief Kico или како уште не, доаѓа да го благослови нашиот трап стејџ и оваа година! Веќе 10 години на сцената, еден од пионерите на трап музиката во Македонија, со богата дискографија која како старее станува се подобра и подобра – како квалитетно вино. Нема потреба да го најавуваме, без разлика дали станува збор за сертифицирани стрит класици, клубски бенгери или неиздадени ствари – едно е сигурно: Skeezy нема утка!

Се гледаме на SHAKE D LAKE во Дојран на Д Фестивал 2024!