BAKS

Официјален сајт

LAKE AWAKE STAGE

BAKS (Bunny) е 19-годишен артист кој првпат се појавува на сцената во 2020 година. Зад себе има четири албуми: „Izgubljen U Novi Svijetu“ (2020), Nakon Svega (2021), „DOPAMIN“ (2023), „DOPAMIN 2“ (2024), а за прв пат го имал својот настап на Lil Dritа во 2022 година, и со комбинирање на различни звуци и жанрови во неговата музика, отвора многу врати за понатамошни соработки и проекти.

facebook
insta
spotify