BAD COPY

MOSQUITO STAGE

Легендарните Bad Copy ќе љуљаат микрофон на #ДФестивал14 🎤

Ajs Nigrutin, Wikluh Sky и Timbe, најоткаченото хип-хоп трио од Србија ни доаѓа оваа година да ја донесе вистинската хип-хоп енергија на #MosquitoStage 🙌🏼