Anfisa Letyago

Родена во Сибир и израсната во Италија, Анфиса Летјаго од година во година освојува сè поголема публика, поставувајќи се себеси како една од највлијателните диџеи/продуценти во електронската музичка индустрија. Нејзиното име се појавува на меѓународни фестивали и лајн-апи , како што се Ultra, Tomorrowland, Parklife, Rakastella, Sonar, Printworks итн.Дискографски, нејзините изданија можат да се пофалат со соработка на издавачки куќи од висок калибар како Компакт, Рекидс, Драмкод, Дојче Грамофон.

Во 2021 година, Анфиса ја создаде N:S:DA, сопствената издавачка куќа, што означи нов чекор во нејзината уметничка кариера. Истата година таа објави две ЕП-а, „Listen“ и „Nisida“, кои ја истражуваат значајната еволуција на секторот за електронска музика. Ремикс пакет од 3 тома на овие песни беше издаден во 2022 година, создаден во соработка со 10 одлични уметници за електронска музика, како што се Chris Liebing, Calibre , DJ Tennis, DJ Seinfeld и Michael Mayer. Исто така во 2022 година, објавувањето на „Go“, официјалниот ремикс на Moby, со германската издавачка куќа Deutsche Grammophon означува понатамошен раст на патот на Анфиса Летјаго.

Main Stage