Започна акцијата РАН КОРМОРАН 2

Единствениот музички фестивал на отворено – Д Фестивал – оваа година го слави својот јубилеен 10-ти роденден! Спремете се за уште една година исполнета со одлична музика, танцување и дружење до раните утрински часови,  разнолика креативна програма, филмови, дебати, натпревари и многу, многу забава!

Започна акцијата РАН КОРМОРАН 2

Резервирајте си место уште сега на јубилејниот 10-ти Д Фестивал по промотивна цена:

700 денари – фестивалски билет за три дена (без камп)

750 денари – фестивалски билет за три дена + камп

Акцијата важи до 8-ми март 2020.

Pack your tents & Се гледаме во јули!!

FEEL D LOVE