shake d lake lineup post_2

13/03/2024

🔥 SHAKE D LAKE повторно со нас за да го раздрма Д Фестивал! 🔥

Спремете се за незаборавна вечер и пропер трап настапи бидејќи овие артисти и диџеи ќе ви донесат една поинаква енергија како никогаш досега!
Во соработка со Sure Shotz ви ги најавуваме моментално најактуелните трап имиња од Македонија и регионот:
⭐️ HILJSON MANDELA
⭐️ BAKS
⭐️ RUZNO PACE
⭐️ BON PRASKIZA
⭐️ LUKA CHOMBE
⭐️ BULLZ
⭐️ SHORTY P
⭐️ IRIE SCRATCH
⭐️ OGIPSILON
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print