ПлоштАрт Маркет

Доколку сакаш да бидеш дел од ПлоштАрт, претставувајќи го твојот моден бренд, рачна изработка или накит, фотографии, книги, стрипови, илустрации и се’ што во моментов ти е преокупација и е супер да го видат повеќе луѓе – пријави се со пополнување на формата.

Рокот за аплицирање трае до 20 Април    Каде може да погледнеме како изгледаат твоите инсталации? Вметни линк од сите твои социјални мрежи (веб сајт, инстаграм, фб пејџ..)