Арт – Перформанси

Убавината на Д Фестивал е дека не претставува само музички фестивал туку мешавина од различни типови на уметност. Можеби некој од вас знае да жонглира? Да голта оган и ножеви? Do you got the moves like Jagger? Импров? Веруваме дека имате одлични идеи како да ги забавувате посетителите, па ве поттикнуваме да се пријавите на повикот и да ја споделите вашата идеја за уметнички перформанс.

Рокот за аплицирање трае до 20 Април    Каде може да погледнеме како изгледа твојот перформанс? Вметни линк од сите твои социјални мрежи (веб сајт, инстаграм, фб пејџ..)*