Креирај го ПлоштАрт!

ПлоштАрт е отворена сцена. Сакаш да ја збогатиш програмата, да водиш специјална работилница, да водиш конструктивна дискусија, да ја промовираш својата иницијатива, да не’ научиш нешто ново? Индивидуалци и Невладини Организации, ова е вашата ФОРМА.

Рокот за аплицирање трае до 20 Април    Официјален веб сајт, фб пејџ, инстаграм