Арт – Инсталации

Убавината на Д Фестивал е дека не претставува само музички фестивал туку мешавина од различни типови на уметност. Веруваме дека имате одлични идеи како заедно да го разубавиме просторот во кампот, па ве поттикнуваме да се пријавите на повикот и да ја споделите вашата идеја за уметничка инсталација. Ја имате слободата да напишете се што ви доаѓа на ум, со цел да направиме една убава атмосфера за сите кои ќе не посетат годинава.

Рокот за аплицирање трае до 20 април    Каде може да погледнеме како изгледаат твоите инсталации? Вметни линк од сите твои социјални мрежи (веб сајт, инстаграм, фб пејџ..)