Уште 150 дена до Д ФЕСТИВАЛ 2017

  • 0
  • 14/02/2017
web vest
Уште точно 150 дена нè делат од седмото издание на Д ФЕСТИВАЛ и едвај го чекаме денот Д! Подготовките се веќе во тек. Уште сега резервирајте го датумот: од 14-ти до 16-ти јули во Дојран.
И тоа како ни недостасувате! <3

 

giphy