Shake D Lake вечер на Д Фестивал

  • 0
  • 18/06/2019
kukus novosti

Ви ја претставуваме SHAKE D LAKE вечерта со која на Д-Фестивал пристигнува најсилната екипа од водечката хип-хоп куќа во регионов Bassivity: Fox, Surreal и Kuku$ . За оваа вечер, на 14-ти јули Lake Awake бината во улога на домаќини ја курираат Shorty P x Irie Scratch кои во Дојран ја носат една од најактуелните скопски журки Thursday Shake, сега спакувана и засилена во нов концепт – SHAKE D LAKE на Д Фестивал 2019!