РАСПОРЕД НА ПЛОШТАРТ 

РАБОТИЛНИЦИ ПОД ДРВОТО

ПЕТОК | 12 ЈУЛИСАБОТА | 13 ЈУЛИНЕДЕЛА | 14 ЈУЛИ
14:00 - 15:30 Компас на човекови права: Treasure Hunt11:00 - 12:30 Компас на човекови права: Treasure Hunt12:00 - 14:00 Води ја промената! Води ја играта! Обои се!
12:00 - 16:00 Come, play, rejoice and talk12:00 - 14:00 Води ја промената! Води ја играта! Обои се!12:00 - 17:00 Креативни ѕидови
12:00 - 14:00 Води ја промената! Води ја играта! Обои се!12:00 - 17:00 Креативни ѕидови12:00 - 17:00 Кралство на друштвените игри
12:00 - 17:00 Креативни ѕидови12:00 - 17:00 Кралство на друштвените игри12:00 - 15:00 Станица Крикни!
12:00 - 17:00 Кралство на друштвените игри12:00 - 15:00 Станица Крикни!12:00 - 17:00 Изрази се - предизвикај промена!
12:00 - 17:00 Изрази се - предизвикај промена!12:00 - 16:00 Come, play, rejoice and talk13:30 - 15:30 Брза географија
13:30 - 15:30 Брза географија12:00 - 17:00 Изрази се - предизвикај промена!14:00 - 16:00 (РЕ)употреби го умот
15:30 - 17:00 Одбојка13:30 - 15:30 Брза географија15:00 - 18:00 Разгори ја журката
14:00 - 16:00 (РЕ)употреби го умот15:30 - 17:00 Одбојка
15:00 - 18:00 Разгори ја журката

ДИСКУСИИ ПОД ШАТОРОТ

ПЕТОК | 12 ЈУЛИСАБОТА | 13 ЈУЛИНЕДЕЛА | 14 ЈУЛИ
11:00 - 12:00 Pop Up квиз11:00 - 12:00 Наскоро застарени11:00 - 12:00 Приказни за два града
12:30 - 13:30 Образование за сите12:30 - 13:30 Муабет со Ѓорче Ставрески12:30 - 13:30 Употреба на канабис во третман на болка
14:00 - 15:00 Кахут14:00 - 15:00 Приватизација на канабис14:00 - 15:00 Дрогите зборуваат - дел 2
15:30 - 16:30 Жива библиотека15:30 - 16:30 Дрогите зборуваат - дел 1

АКТИВНОСТИ НА ГОЛЕМИОТ ТЕРЕН

ПЕТОК | 12 ЈУЛИСАБОТА | 13 ЈУЛИНЕДЕЛА | 14 ЈУЛИ
10:00 - 11:00 Утринска јога со Ивана10:00 - 11:00 Утринска јога со Ивана10:00 - 11:00 Утринска јога со Ивана
12:00 - 16:00 Старт д Крафт11:00 - 12:00 Food Not Bombs11:00 - 12:00 Food Not Bombs
22:00 - 23:30 „Исцелител“ sponsored by ХЕРА12:00 - 16:00 Старт д Крафт12:00 - 16:00 Старт д Крафт
00:00 - 01:30 Црно Семе (проекција на филм)12:00 - 13:00 Quiz me baby!12:00 - 13:30 Форум театар
12:00 - 16:00 Диско Супа12:00 - 16:00 Диско Супа
13:00 - 16:30 Inside Out (ФИЛМ) + Дискуција16:00 - 17:00 Food Not Bombs
16:00 - 17:00 Food Not Bombs00:00 - 02:00 Јазол (проекција на филм)
23:30 - 01:30 Јад (проекција на филм)
01:30 - 03:30 Оловна Бригада (проекција на филм)

ОКОЛУ БРАВО ДОЈРАН

ПЕТОК | 12 ЈУЛИСАБОТА | 13 ЈУЛИНЕДЕЛА | 14 ЈУЛИ
13:00 - 15:00 Кој беше твојот сон?12: 00 - 13:00 Јога со Надица13:00 - 15:00 Кој беше твојот сон?
15: 30 - 17: 00 Јога со Надица13:00 - 15:00 Кој беше твојот сон?15:30 - 17:00 Јога со Јана и Илина
14:00 - 15:00 Зоо приказна
15:30 - 17:00 Јога со Јана и Илина

АКТИВНОСТИ НА РАЗЛИЧНИ ЛОКАЦИИ

ПЕТОК | 12 ЈУЛИСАБОТА | 13 ЈУЛИНЕДЕЛА | 14 ЈУЛИ
11:00 - 19:00 Scopeink Tatto Shop (голем терен)11:00 - 19:00 Scopeink Tatto Shop (голем терен)11:00 - 19:00 Scopeink Tatto Shop (голем терен)
11:00 - 19:00 Масер (голем терен)11:00 - 19:00 Масер (голем терен)11:00 - 19:00 Масер (голем терен)
11:00 - 19:00 Тарот (голем терен)11:00 - 19:00 Тарот (голем терен)11:00 - 19:00 Тарот (голем терен)
12:00 - 18:00 Гоблин (голем терен)12:00 - 18:00 Гоблин (голем терен)12:00 - 18:00 Гоблин (голем терен)
11:00 - 19:00 Ризли Орион (голем терен)11:00 - 19:00 Ризли Орион (голем терен)11:00 - 19:00 Ризли Орион (голем терен)
11:00 - 19:00 Brands & Crafts (голем терен)11:00 - 19:00 Brands & Crafts (голем терен)11:00 - 19:00 Brands & Crafts (голем терен)
11:00 - 19:00 Бербер и Бар Вторник (до влез на терен)11:00 - 19:00 Бербер и Бар Вторник (до влез на терен)11:00 - 19:00 Бербер и Бар Вторник (до влез на терен)
11:00 - 19:00 South Side Coctail Bar (до влез на терен)11:00 - 19:00 South Side Coctail Bar (до влез на терен)11:00 - 19:00 South Side Coctail Bar (до влез на терен)
11:00 - 19:00 Arrow Tag (на тениски терен)11:00 - 19:00 Arrow Tag (на тениски терен)11:00 - 19:00 Arrow Tag (на тениски терен)
11:00 - 19:00 Scout Outdoor Shop (позади Mosquito Stage)11:00 - 19:00 Scout Outdoor Shop (позади Mosquito Stage)11:00 - 19:00 Scout Outdoor Shop (позади Mosquito Stage)
11:00 - 19:00 СИМ (спроти реге бар)11:00 - 19:00 СИМ (спроти реге бар)11:00 - 19:00 СИМ (спроти реге бар)
15:00 - 21:00 Амбуланта за ХИВ тестови (на паркинг) 12:00 - 18:00 Амбуланта за ХИВ тестови (на паркинг) 12:00 - 15:00 Амбуланта за ХИВ тестови (на паркинг)
11:00 - 19:00 Kayak Adventures (до LOVE корнер)11:00 - 19:00 Kayak Adventures (до LOVE корнер)11:00 - 19:00 Kayak Adventures (до LOVE корнер)
24/3 Браво Дојран (на кеј)24/3 Браво Дојран (на кеј)24/3 Браво Дојран (на кеј)

КАЈ SMOOTH STAGE

ПЕТОК | 12 ЈУЛИСАБОТА | 13 ЈУЛИНЕДЕЛА | 14 ЈУЛИ
12:00 - 14:00 Спортски активности12:00 - 14:00 Спортски активности12:00 - 14:00 Спортски активности
14:00 - 15:30 Работилница за само-одбрана12:00 - 18:00 Која мака те мачи? Разговор со психолог12:00 - 18:00 Која мака те мачи? Разговор со психолог
14:00 - 15:30 Pleasure Hunt-Find the G-spot15:30 - 17:00 Презентација за ХЕРА млади и PEER