5+ Бенд првиот гостин во првиот Family Day на Д Фестивал

  • 0
  • 02/07/2019
5ko novosti sajt

Први гости во првиот Family Day на Д Фестивал 2019 се нашите драги пријатели Петко, Цветко, Лина, Комшо од телевизиската серија „5+ Фамилија“. Во недела, 14-ти јули Smooth Stage својот простор ќе го отстапи за најпознатите македонски поп-рок евергрини, регионални хитови и интернационални хитови во изведба на 5+ Бенд!

Време е за радост на Д-Фиеста во Дојран!