ПЕТОК || 06.07.2018

TAKE A STAND
Нахрани го умот!
TAKE A STAND
Разгори ја имагинацијата!
TAKE A STAND
Активирај ги духот и телото!
ХЕРА || 10:00-20:00
Интимно Катче
(Локација: Хера катче)
СТУДЕНТСКА РАБОТИЛНИЦА || 11:00-16:00
Paint Your Mask | Art Workshop
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
INSIDE YOGA || 11:00
Јога за добар почеток
(Локација: На езерското кејче)
GO GREEN || 11:00-11:40
Биди кул! Селектирај!
(Локација: Дебатен шатор)
ДРИМ ОН || 11:00-16:00
Рециклирај- Kреирај
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
ARROW TAG || 11:00-18:00
May The Odds Be Ever In Your Favor
(Локација: На средниот терен)
HMHS | 11:45-13:00
Дискусија
Хокус - Покус, менталното здравје е во фокус
(Локација: Дебатен шатор)
МЛАДИТЕ МОЖАТ || 11:00-16:00
Тhe Zero Waste Challenge
Правиме природна козметика!
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
ХЕРА || 13:00-14:00
#СЕГАКАЖУВАМ
(Локација: Дебатен шатор)
МЛАДИТЕ МОЖАТ || 11:00-16:00
D Festival Challenge
Предизвикај се!
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
БИЛКА || 14:15-15:30
Дискусија
Кои се твоите права како корисник на канабис?
(Локација: Дебатен шатор)
ХОПС || 11:00-16:00
Гласни соништа!
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР || 14:00-17:00
Разиграни фестивалџии
ПОЛИЦА, КУЛТУРА, АРС ЛАМИНА || 11:00-18:00
Книжевно катче
БЕРБЕР И БАР ВТОРНИК || 11:00-18:00
ЦРНО КАФЕ & ESCAPE ROOM || 12:00-00:00

 

САБОТА || 07.07.2018

TAKE A STAND
Нахрани го умот!
TAKE A STAND
Разгори ја имагинацијата!
TAKE A STAND
Активирај ги духот и телото!
ХЕРА || 10:00-20:00
Интимно Катче
(Локација: Хера катче)
СТУДЕНТСКА РАБОТИЛНИЦА || 11:00-16:00
Paint Your Mask | Art Workshop
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
INSIDE YOGA || 11:00
Јога за добра журка
(Локација: На езерското кејче)
SLOW FOOD || 10:00– 13:00
ДИСКО СУПА
Да ги наполниме стомаците, наместо кантите!
(Локација: Кај храната на теренче)
ДРИМ ОН || 11:00-16:00
Рециклирај- Kреирај
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
ARROW TAG || 11:00-18:00
May The Odds Be Ever In Your Favor
(Локација: На средниот терен)
GO GREEN || 11:00-11:15
Биди кул! Селектирај!
(Локација: Дебатен шатор)
МЛАДИТЕ МОЖАТ || 11:00-16:00
Тhe Zero Waste Challenge
Правиме природна козметика!
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
KAYAK ADVENTURES || 10:00-20:00
Езерска Д фест авантура
(Локација: На езерското кејче)
HMSH || 11:15-13:00
Жива библиотека
Читај човек, зборувај со книга – на фестивалски начин
(Локација: Дебатен шатор)
МЛАДИТЕ МОЖАТ || 11:00-16:00
D Festival Challenge
Предизвикај се!
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
BASS LAB || 13:00-16:00
TAKE A STEP
Drum 'n Bass Dance Battle
ХОПС || 13:00-15:00
Дискусија
Play, Stay Safe and Sound &
Re-use Your Mind
(Локација: Дебатен шатор)
ХОПС || 11:00-16:00
Гласни соништа!
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
БИЛКА || 15:00-16:30
Дискусија
Употреба на канабисот во психијатријата и при лекување на опијатска зависност
(Локација: Дебатен шатор)
МОФ || 11:00-16:00
Стикер Караван: Изработка на Д стикери
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
ЦИД КУМАНОВО || 13:00-17:00
Mission Impossible
ЦМА КРИК || 13:00-15:30
Потрага по богатство
(Локација: Низ Д Фестивалскиот камп)
ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР || 14:00-17:00
Разиграни фестивалџии
ПОЛИЦА, КУЛТУРА, АРС ЛАМИНА || 11:00-18:00
Книжевно катче
СКОПСКО АСТРОНОМСКО ДРУШТВО || 12:00-23:00
Астродружба
БЕРБЕР И БАР ВТОРНИК || 11:00-18:00
ЦРНО КАФЕ & ESCAPE ROOM || 12:00-00:00

 

НЕДЕЛА || 08.07.2018

TAKE A STAND
Нахрани го умот!
TAKE A STAND
Разгори ја имагинацијата!
TAKE A STAND
Активирај ги духот и телото!
ХЕРА || 10:00-18:00
Интимно Катче
(Локација: Хера катче)
СТУДЕНТСКА РАБОТИЛНИЦА || 11:00-16:00
Paint Your Mask | Art Workshop
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
INSIDE YOGA || 11:00
Јога за добро трезнење
(Локација: На езерското кејче)
SLOW FOOD || 10:00– 13:00
ДИСКО СУПА
Да ги наполниме стомаците, наместо кантите!
(Локација: Кај храната на теренче)
МЛАДИТЕ МОЖАТ || 11:00-16:00
Тhe Zero Waste Challenge
Правиме природна козметика!
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
ARROW TAG || 11:00-18:00
May The Odds Be Ever In Your Favor
(Локација: На средниот терен)
ПРОДОЛЖИ СО НАСМЕВКА || 11:00– 12:00
(Локација: Дебатен шатор)
МЛАДИТЕ МОЖАТ || 11:00-16:00
D Festival Challenge
Предизвикај се!
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
SMART UP || 12:00-14:00
Дискусија
Два уметнички света: Дуке Бојаџиев vs. Марина Абрамович
(Локација: Дебатен шатор)
ХОПС || 11:00-16:00
Гласни соништа!
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
Tiiit. Inc. || 14:00-15:30
Дискусија
Женска окупација на ПлоштАрт
(Локација: Дебатен шатор)
МОФ || 11:00-16:00
Стикер Караван: Изработка на Д стикери
(Локација: ПлоштАрт креативна зона)
ХЕРА || 15:30-17:00
АРТИВИЗАМ
(Локација: Дебатен шатор)
ЦИД КУМАНОВО || 13:00-17:00
Mission Impossible
ЦМА КРИК || 13:00-15:30
Потрага по богатство
(Локација: Низ Д Фестивалскиот камп)
ХЕРА || 13:00-15:30
Проекција: Вонземјанинот Ли од Сашко Потер Мицевски
(Локација: На големиот терен)
ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР || 14:00-17:00
Разиграни фестивалџии
HMHS || 12:00-15:00
Форум Театар
Која игра ја играш?
ПОЛИЦА, КУЛТУРА, АРС ЛАМИНА || 11:00-18:00
Книжевно катче
СКОПСКО АСТРОНОМСКО ДРУШТВО || 12:00-23:00
Астродружба
БЕРБЕР И БАР ВТОРНИК || 11:00-18:00
ЦРНО КАФЕ & ESCAPE ROOM || 12:00-00:00