Магии, илузии, акробации на Д-Фиеста

  • 0
  • 04/07/2019
FotoJetnovosti

Во неделата на Д Фестивал 2019 внесуваме уште повеќе магија со Family Day! Програмскиот концепт е проширен со шоуто „Некој овде не е нормален“ на Дарко Ѓурчиновски, кое претставува фузија на балкански фолклор и циркуски елементи. На истата сцена ќе застане и младиот магионичар Кристиан Шопов, кој сака да сади дрвја и да биде опкружен со деца што знаат да се радуваат на илузии.

Магии, илузии, акробации и што ли уште нè пристигнува ова лето на Д-Фиеста!