imageedit_4_9792661961

Во духот на своите вредности, Д ФЕСТИВАЛ годинава ќе ги собере на едно место креативните сили и сè она што ја претставува позитивната творечка енергија во нашето општество и во оваа заедничка мисија ги повикуваме сите уметници, дизајнери, цртачи, графитџии, креативни работници, да се пријават со своите дела и да бидат дел од креативната зона на Д ФЕСТИВАЛ 2018.

Пријави се на: gorjana@password.mk
Најдоцна до 20-ти април 2018