GRAFICKI D

КОНКУРС ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

Драги дизајнери, овој повик е наменет исклучиво за вас! Д ФЕСТИВАЛ годинава го проширува својот тим и со графички дизајнер кој ќе биде одговорен за генерирање на иновативни и релевантни дизајнерски концепти и решенија на фестивалот, дизајн на решенијата и рекламните кампањи, брендирање, обработка на фотографии, припреми за печатење. Доколку имате желба да бидете дел од тимот креативци на Д Фестивал, испратете ни го вашето портфолио со кратка биографија. Работниот ангажман е определен на три месеци.

Пријави се на info@password.mk
Најдоцна до 2-ри март 2017.