Forma, Djantrix и Triangulum на Lake Awake сцената

  • 0
  • 18/06/2019
Djantrix novosti

Посадата на Lake Awake бината се проширува со препознатливите имиња од домашната транс сцена: Forma, Djantrix и Triangulum, заедно со еден од најдобрите псајтранс и прогресив транс изведувачи од светската сцена Captain Hook, се задолжени за финалната журка на првиот ден на Д Фестивал 2019 – петок, 12-ти јули до изгрејсонце!

Другари, се гледаме наскоро на Д-Фиеста!