Дневна журка на Lake Awake сцената на Д-Фиеста

  • 1
  • 06/07/2019
FotoJet1

Нашиот Д-пријател Red Bull ова лето ви ја најавува диџејската посада со која Lake Awake сцената на Д Фестивал 2019 за прв пат добива своја дневна журка! Проверете ги избраните претставници од електронската сцена кои преку необични музички комбинации ќе бидат задолжени за најжешката забава на една од најубавите плажи на Дојранското крајбрежје!

И тоа не е сè, дневните Red Bull забави се отворени и со бесплатен влез за сите во Дојран!