DnB Step натпревар се враќа на Д-Фиеста

  • 0
  • 06/07/2019
dnb step novosti

Во сабота на Д Фестивал 2019 фестивалската програма се проширува со drum and bass журката на Smooth Stage. По ланскиот и тоа како успешен DnB step натпревар, годинава Bass Lab покрај натпреварот во степање, на сцената ќе ги донесе и своите претставници Datsy и Tactical Number кои ќе бидат задолжени на најсоодветен начин да ја загреат публиката за долго исчекуваниот настап на Noisia истата вечер.

Степери подгответе се, ситно се брои до Д Фестивал!