Црно Кафе & Escape Room стигаат на Д ФЕСТИВАЛ!

  • 6
  • 20/06/2018
Web

Црно Кафе & Escape Room – во ќошето под големата сенка, на езерското кејче!
Склопете си добар тим за пиење, каснувачка, или оригинална мини ESCAPE логичка игра во живо, скроена само за Д ФЕСТИВАЛ!