НОВОСТИ

NAJNOVA VEST OBJAVA

Д ФЕСТИВАЛ earlybird билети – САМО ЗА 1000 НАЈБРЗИ!

By | НОВОСТИ | No Comments

Утре (среда, 13 април) стартува продажбата на најповолните earlybird влезници Д ФЕСТИВАЛ, единствениот open-air музички фестивал во Македонија го најави своето шесто издание кое ќе се одржува годинава од 15…

Повеќе
100 dena do festival

100 ДЕНА ДО Д ФЕСТИВАЛ!!!

By | НОВОСТИ | No Comments

Позитивните впечатоци од последното издание на Д Фестивал повторно го добиваат својот интензитет како што се приближува времето за новото, шесто издание на единствениот open-air музички фестивал кај нас. Подготовките…

Повеќе