Brands&Crafts за љубителите на ракотворби и уникатни креации на ПлоштАрт

  • 0
  • 19/04/2019
brands and crfts

Во духот на креативноста, уметноста и шаренилото кое владее на Д Фестивал, носиме и богата понудана ракотворби, мали уметнички дела и уникатни подароци кои ќе може да се набават на ПлоштАрт.

Како дел од Brands&Crafts делот летово доаѓаат брендовите Фабрика 13, Firefly Crafts, Индиго, Pocket Gallery, Art Land, Тиноски, На Нашки и Преплет.

Се надеваме дека ќе ви ги збогатат фестивалските аксесоари, или ќе ве инспирираат некому да купите уникатен подарок од Дојран!