Билетите се достапни во продажната мрежа на МкТикетс и онлајн на mktickets.mk и karti.com.mk.
Понудата е ограничена, затоа побрзај и придружи ни се во новото фестивалско лето од 12 до 14 јули во Дојран.

*Првиот контингент билети со супер-промо цена за Д Фестивал е веќе целосно распродаден! Во моментов актуелна е промо-цената од 800 и 850 денари за тридневните билети.

ТИП НА БИЛЕТ ПРИСТАПЦЕНА
ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ
*3 дена без кампување
до сите стејџови800 денари
ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ
*3 дена со кампување
до сите стејџови 850 денари
АКЦИЈА 4+1
*3 дена без кампување (SOLD OUT!!!)
до сите стејџови Купи 4, добиј 1 гратис
АКЦИЈА 4+1
*3 дена со кампување (SOLD OUT!!!)
до сите стејџови Купи 4, добиј 1 гратис
ЕДНОДНЕВНА ВЛЕЗНИЦА
*1 ден (12 јули)
до сите стејџови400 денари
ЕДНОДНЕВНА ВЛЕЗНИЦА
*1 ден (13 јули)
до сите стејџови400 денари
ЕДНОДНЕВНА ВЛЕЗНИЦА
*1 ден (14 јули)
до сите стејџови400 денари
Д ПАКЕТ (ПРЕВОЗ + ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ + КАМП)
*3 дена со кампување
до сите стејџови1 600 денари
БИЛЕТ ЗА ПРЕВОЗ
800 денари

ПРОДАЖНА МРЕЖА:
СКОПЈЕ
⇒ Skopje City Mall (Д-штанд – приземје), ул. Љубљанска 4 | Контакт: 076 488 311 / пон-нед: 12-20ч
⇒ Tobaco Shop EXPANDA, Skopje City Mall | Контакт: 078 363 219 | пон-нед: 10:00-22:00ч. 
⇒ Универзална Сала, бул. Партизански одреди бб | Контакт: 02 3 245 614 | пон-пет: 12-20ч.
⇒ Котур Кафе&Филм, Парк Форум | Контакт: 075 760 497 | пон-чет: 08-24ч. / пет: 08-01ч. / саб: 09-01ч. / нед: 10-24ч.
⇒ Цвеќара Розе, Веро 2 | Контакт: 02 3 061 364 | пон-нед: 09-21ч.
⇒ Kaфе бар Синдикат, ул. Орце Николов 97 | Контакт: 076 454 515 | пон-пет: 08-01ч. / саб-нед: 09-01ч.
⇒ Кафе бар Браво, ТЦ Буњаковец | Контакт: 02 312 923 | пон-пет: 09-05ч. / саб: 11-05ч. / нед: 20-05ч.
⇒ МКЦ, Кеј Димитар Влахов 15 | Контакт: 02 3 115 225 | пон-нед: 09-12ч.
⇒ Кафе Круг, Аеродром – ТЦ Бисер | Контакт: 02 2 451 081 | пон-нед: 09-01ч.
⇒ Кино Карпош, Благоја Давков 2 | Контакт: 02 3 213 515 | пон-чет: 08-24ч. / пет: 08-01ч. / саб: 09-01ч. / нед: 09:30-01ч. 
⇒ Цреша Бар, ул. Иван Милутиновиќ бр.8 | Контакт: 075 490 825 // 2 615 2666 | пон-пет: 08.30-01ч. / саб-нед: 09.30-01ч.
⇒ Вело Кафе – Градски Парк | Контакт: 075 760 497 | пон-нед: 11:00-21:00 ч.
⇒ Баду Бар, Булевар Партизански Одреди, локал13 149 | Контакт: 075 349 349 | пон-чет 8:00 – 00:00ч., пет-саб 08:00 – 01:00ч., нед 08:00 – 00:00 ч.
⇒ Literatura.mk – Улица Македонија | пон-нед: 09: 00 – 21:00

КУМАНОВО
⇒ Агора, ул. Гоце Делчев | пон-нед: 08-01ч.

ВЕЛЕС
⇒ Унисон,  ул. Благој Ѓорев бр.9 | Контакт: 078 375 884 | пон-пет: 09:00-17:00 ч.

ТЕТОВО
⇒ Тобако Монако, ул. Илинденска 176 | Контакт: 070 428 307 | пон-нед: 07-24ч.
⇒ Гранд Тобако , ул. 29 Ноември бр.107 лок. бр.2 Контакт: 078 275 757  | пон-саб 08:00 – 20:00, нед 08:00 – 14:00

ГОСТИВАР
⇒ Вона Пет, ул. Живко Брајковски 15 | Контакт: 078 399 228 | пон-нед: 07-24ч.

КИЧЕВО
⇒ ТА Меридијан, бул. Ослободување локал. 8 | Контакт: (045) 222 166 // 070 355 600 | пон-пет: 09-19ч. / саб: 09-14ч.

ШТИП
⇒ Coffee Lab, Кеј Маршал Тито | Контакт: (032) 605 222 | нед-пет: 08-24ч. / саб: 08-01ч.

ПРИЛЕП
⇒ T.A. Бран, ул. Пере Тошев 75 | Контакт: (048) 411-188 // (048) 434-606 | пон-пет: 08.30-20.30ч. / саб: 08.30-18ч.
 Take Five, ул. Цветан Димов (Илинденска) | Контакт: (048) 551 000 | нед-чет: 08-24ч. / пет-саб: 08-01ч.

ПРИШТИНА
⇒ Rave Travel, Rruga UCK | Контакт: +383 49 759 859 | пон-пет: 11.30-17.30ч.

КОЧАНИ
⇒ Т.А. Либеро Травел, ул. Теодосија Паунов 16/2, спроти КАМ | Контакт: (033) 272 800 // 072 272 800 | пон-пет: 08.30-20ч. / саб: 09-16ч.

ОХРИД
⇒ Т.А. Глобус Травел, ул. Кузман Јосифовски 2 | Контакт: (046) 611 511 // 078 421 454 | пон-пет: 09-21ч. / саб: 10-20ч.
 Corner Bistro, бул. Македонски Просветители | Контакт: 070 537 901 | пон-нед: 08-01ч.
 Кафе Бар Шила, ул. Св. Климент Охридски | Контакт: 075 575 490 | нед-чет: 09-00ч. / пет-саб: 09-01ч.

СТРУМИЦА
⇒ Кафе Бар Концепт, ул. Благој Јанков Мучето 30 | Контакт: 075 347 502 | пон-пет: 08-01ч. / саб: 09-01ч.
⇒ Бербер и Бар Вторник, ул. Маршал Тито 21 | Контакт:  070 585 573 | пон-пет: 09:00-20:00 ч. / саб: 09:00-17:00 ч.

БИТОЛА
 Кафе бар Радост, ул. Фустани 8 | Контакт: 076 479 006 | пон-нед: 08-01ч.
⇒ Literatura.mk – Широк Сокак 40 | пон-нед: 09:00 – 21:00

ДОЈРАН
⇒ Сендвичара Џина
, ул. Маршал Тито – Стар Дојран | Контакт: 075 231 272 | пон-нед: 08-24ч.

ГЕВГЕЛИЈА
 Тобако Ле Ни Плус, ул Слободан Митров-Данко 88 | пон-нед: 00-24ч.

БОГДАНЦИ
 Тобако РИ-ВИ, ул Марашал Тито бб | пон-нед: 08-23ч.

СТРУГА
 Мезе бар Кингстон, Кеј Борис Кидрич 39 | Контакт: 075 425 286 | пон-нед: 10-01ч.

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА
 Cliff Of Moher Pub, ул Марашал Тито бб | нед-чет: 07-24ч. / пет-саб: 07-01ч.

КАВАДАРЦИ
⇒ Street Bar,пон-нед: 09-00ч.

КОСОВО 
⇒ Rave Travel – Prishtina, 
Ruga UCK

БУГАРИЈА 
⇒ EVENTIM, Софија 

prodazna mreza 2

golem flaer zadna (1)