Список за пакување или што не треба да заборавите да понесете на Д Фестивал

  • 0
  • 03/07/2019
shto da ponesam so sebe

Наместо вие да правите список и ливче што не треба да заборавите да понесете на фестивал, ние го сторивме тоа за вас. Веќе наредниот четврток се отвора фестивалскиот камп, а од петок започнува музичката програма. Бидете подготвени за единствената фестивалска авантура во Македонија и во вашиот ранец спакувајте сè што ви е потребно за незаборавно доживување. Се гледаме на Д Фестивал!