Најдругарската Д Акција: 4+1

  • 2
  • 20/03/2019
objava sajt df

Ако немаш билет за Д Фестивал 2019, сега е идеално време да ја собереш екипата затоа што за четири купени билети добивате уште еден на подарок! 

Најдругарската понуда на Д Фестивал е активна онлајн и во ограничен број.
За билети со камп: Купи билет 
За билети без камп: https: Kупи билет
* селектирате 4, во инбокс добивате 5.