Настапувај на Д Фестивал

Сакаш сите да ја чујат твојата музика? Секогаш сме отворени за нови музички артисти кои сакаат да настапуваат на фестивалот и да ја збогатат музичката програма. Пријави се со пополнување на формата.

Рокот за аплицирање трае до 20 АприлЛинк од фб пејџ или инстаграм?

Каде може да ги чуеме твоите/вашите песни?