Д Фестивал 2019 ДЕН 2

  • 0
  • 29/07/2019
2 dennnnn

И официјално, и покрај дождот: синоќа го срушивме рекордот на најпосетената вечер од постоењето на Д Фестивал, во бројот и на фестивалски и на еднодневни посетители! Д луѓе, вие сте навистина посебен вид, оваа љубов нема крај! Денеска сончев Дојран за финале на најголемата Д-Фиеста!

https://www.facebook.com/dfestival.dojran/videos/1110594709129220/