Д Фестивал 2019 ДЕН 1

  • 0
  • 28/07/2019
11111

Д Фестивал 2019 ДЕН 1 
Не се доловува со зборови цел еден поубав свет кој го создавате тука, затоа само големо ВИ БЛАГОДАРИМЕ прекрасни Д луѓе што сте заедно со нас! Најпозитивната и најмасовна Д-Фиеста продолжува!
https://www.facebook.com/dfestival.dojran/videos/2249613445350748/