НОВОСТИ

Banner-Artisti

SEVDALIZA, aрт-поп ѕвездата од светската авангарда доаѓа на Д ФЕСТИВАЛ!

| НОВОСТИ | No Comments

Музичката програма на годинашниот Д ФЕСТИВАЛ веќе изобилува со значајни музички уметници кои за прв пат ќе настапат кај нас, а оваа листа продолжува и со најновото светско име кое се приклучува…

Banner-Artisti

Двократниот број 1 светски диџеј – ПОЛ ВАН ДАЈК настапува на Д ФЕСТИВАЛ!

| НОВОСТИ | No Comments

Д ФЕСТИВАЛ кој ова лето од 6-ти до 8-ми јули ќе се одржува во Дојран, во својата музичка програма добива импозантно засилување со потврдениот настап на неприкосновениот ПОЛ ВАН ДАЈК (PAUL VAN…

Banner-Artisti

Глобалните ѕвезди од лондонската сцена DISCIPLES гостуваат на Д ФЕСТИВАЛ!

| НОВОСТИ | No Comments

Ова лето во Дојран нѐ очекува осмото издание на Д ФЕСТИВАЛ кој и годинава подготвува атрактивна музичка програма со која од 6-ти до 8-ми јулиќе бидат исполнети Фестивалските денови со повеќе од 60…